Fraud Blocker

Termopane Gealan

Geamurile termopan Gealan sunt caracterizate de rezistență, eficiență, flexibilitate și confort.
Profilurile din material plastic Gealan indeplinesc capacități sporite de termoizolare, protecție împotriva pătrunderii prin efracție, termoizolare fonică sporită. Stabilitate accentuate și un aspect modern.

Oferta telefonica, luni - vineri 09:00 - 19:00
Puteti sa trimiteti oferta si pe email sau oricare din canalele sociale de mai jos, operatorii nostri va raspund in cel mai scurt timp la orice socilitare.

Formular de contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

S8000 IQ

  • Adâncimea constructivă: 70 mm
  • Numărul de camere: 5 camere
Considerati importanta termoizolatia si totodata doriti sa imprimati personalitate casei dumneavoastra prin ferestre decor lemn sau cu suprafete speciale precum acrylcolor sau placare cu aluminiu?
Va recomandam sistemul nostru de 6 camere si 74 mm adancime de constructie.Posibilitatea construirii de elemente speciale precum usile glisante cu ridicare.

S9000

  • Este prezenta a treia garnitura de etansare ce imbunatateste izolarea, protejeaza elementele de feronerie de umezeala, iar comportamentul la deschidere este imbunatatit chiar si la temperaturi joase
  • Geam cu grosime de pana la 54 mm cu GEALAN STV® (permite preluarea geamurilor speciale)
  • Rigidizare din otel pentru toc si cercevea
Preturile energiei cresc devenind un factor urias de costuri. Pe deasupra, reglementarile legislative de mediu determina cerinte ridicate in ceea ce priveste coeficientii de izolare termica in domeniul ferestrelor. Prin ferestrele GEALAN din sistemul S 9000 se pot obtine valori de casa pasiva, fara precedent.

Testimoniale clienti

testimonial software by Endorsal

Afla cel mai bun pret pentru proiectul tau.

Trimitem oferta de pret in aceeasi zi, oferim consultanta gratuita si iti garantam cel mai bun pret pentru tamplarie PVC si accesorii.