Fraud Blocker

Termopane Veka

Tamplaria PVC VEKA  are la baza un profil clasa A (ferestre, usi, sisteme de umbrire sau accesorii) reprezinta o investitie sigura in calitatea germana de traditie.

Oferta telefonica, luni - vineri 09:00 - 19:00
Puteti sa trimiteti oferta si pe email sau oricare din canalele sociale de mai jos, operatorii nostri va raspund in cel mai scurt timp la orice socilitare.

Formular de contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Veka Softline 82

  • Adâncimea constructivă: 82 mm
  • Numărul de camere: 7 camere
SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior.

Softline 70

  • Adâncimea constructivă: 70 mm
  • Numărul de camere: 5 camere
Avantajele folositii de termopane Veka Softline 70 cu 5 camere constau in multitudinea de posibilitati de configurare prin intermediul unei game deosebit de cuprinzatoare de profile. Suprafetele sunt netede, usor de intretinut. Alt avantaj este faltul inclinat in rame pentru directionarea imbunatatita a apei si facilitarea curatarii.

Optional, poti alege garnituri coextrudate pentru un finisaj rational. Un alt argument foarte important este ca sunt ecologice, deci reciclabile.

Testimoniale clienti

testimonial software by Endorsal

Afla cel mai bun pret pentru proiectul tau.

Trimitem oferta de pret in aceeasi zi, oferim consultanta gratuita si iti garantam cel mai bun pret pentru tamplarie PVC si accesorii.