Rehau

Termopane Rehau

Margini placut rotunjite ale profilelor si unghiurile de inclinare ale suprafetelor vizibile confera ferestrei un aspect modern si expresiv. Programele noaste inlatura orice obstacol in calea dorintelor dumneavoastra in ceea ce priveste diversitatea de forme si culori

Forma, impartirea si marimea ferestrei pot fi adaptate perfect solicitarilor beneficiarului. De asemenea, modalitatile de deschidere si distributia sprosurilor ferestrei sunt variabile. Usile si ferestrele din profilele REHAU pot satisface cele mai diferite pretentii legate de culoare si decor.

Euro design 70

Sistemul cu adâncime constructivă de 70 mm destinat construcţiei de locuinţe
Euro Design 70 oferă cele mai bune condiţii pentru proiecte de construcţii.

Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro Design 70 este un sistem de ferestre economic.

Synego

Ferestrele PVC Rehau Synego au adancimea constructiva de 80 mm, 7 camere de etansare in rama si 6 camere in canat, izolare termica eficienta, rezistenta antiefractie clasa RC3.

Sistemul de profile SYNEGO este conceput pentru o adancime constructiva de 80mm, profilele fiind prevazute cu garnituri coextrudate de noua generatie, este un sistem complet pentru ferestre si usi, flexibil si va fi disponibil in 2 variante acoperind astfel toate cerintele si domeniile de aplicare:

termopane rehau synego

Geneo

Prin utilizarea modulelor termice introduse în camerele profilelor şi a unei garnituri mediane speciale, GENEO PHZ este soluţia certificată a ferestrelor în domeniul caselor pasive.

Brillant design

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combină izolarea termică performantă cu diversitatea designului. Indiferent dacă alegeţi adâncimea constructivă de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru construcţii noi sau renovări. Realizarea în diverse forme, multitudinea de culori şi modele de canaturi permit multe posibilitaţi de a vă personaliza fereastra.

Avantaje

Pret fara concurenta

Oferim profile de Clasa A+ la preturi reduse.

10 ani garantie

Pentru orice profil comercializat garantia este de 10 ani.

Transport gratuit

In Bucuresti si Ilfov, pentru alte localitati transportul este contra cost.

Primesti oferta de pret pe mail in cel mai scurt timp.

  • Trimitem pretul estimativ in baza masuratorilor efectuate de dumneavoastra, va putem trimite oferte pentru mai multe profile pentru a lua cea mai buna decizie.
  • Daca sunteti de acord cu una din ofertele noastre putem trimite o echipa pentru a lua masuratorile finale si a semna contractul de prestari servicii.
  • Montam in 5-7 zile lucratoare.
  • Montajul se realizeaza in cel mai scurt timp de echipe calificate in domeniu.

0723 323 452

Oferta telefonica, luni - vineri 09:00 - 19:00

contact@romdav.ro

Puteti sa trimiteti oferta si pe email

Solicita oferta

intrebari frecvente

Ai intrebari?
Noi avem raspunsuri si solutii optime.

Oferim 10 ani garantie pentru orice profil.

Montajul tamplariei se efectueaza in 5-10 zile lucratoare.

Da, masuratorile sunt gratuite daca acceptati oferta estimativa, pretul acesteia  se poate modifica in functie de masuratorile finale realizate de echipa noastra.

Da, oferim transport si montaj oriunde in Romania, transportul este gratuit in Bucuresti, pentru alte localitati se percepe o taxa de 2 lei / km.