Fraud Blocker

Termopane Salamander

Luminozitate ridicata si protectie impotriva factorilor de mediu asigura un nivel de confort al locuintei. De asemenea, design-ul modern cu diferite variante de decor se potriveste perfect la proprietatile arhitecturale ale cladirii.

Alaturi de designul original si paleta coloristica deosebita, caracteristica principala a produselor Salamander este calitatea.

Oferta telefonica, luni - vineri 09:00 - 19:00
Puteti sa trimiteti oferta si pe email sau oricare din canalele sociale de mai jos, operatorii nostri va raspund in cel mai scurt timp la orice socilitare.

Formular de contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Streamline 76

  • Profile 5 camere, clasa A produse exclusive in Germania
  • 76 mm latime toc
Seria Salamander StreamLine are dimensiunile tocului de 76 mm si ale cercevelei de 82 mm cu un design deosebit in pas cu noile tendinte. Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa A ( grosimea peretilor exterior de 3 mm ).
Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist.Sticla folosita este Saint Gobain. Se pot folosi doua foi de geam cu grosimea vitajului de 24 mm sau trei foi de geam (tripan) cu grosimea vitrajului de 40mm.

bluEvolution 92

  • 92 mm latime
  • Numărul de camere: 6 camere
Salamander combina tehnologiile moderne și designul pragmatic realizand o noua generatie de ferestre high-end.Sistemul de profil optimizat cu 6 camere si adancimea de montaj de 92 de mm ofera rezultate de o eficienta termica remarcabile, facand din Salamander bluEvolution 92 cea mai buna alegere in cazul proiectelor din prezent gandite pentru a satisface exigentele termice ale viitorului asa cum sunt constructiile in cazul caselor pasive. In cele mai dezvoltate state ale lumii exista o tendință clară spre constructiile de case pasive, casa pasiva va fi un standard energie în viitorul apropiat.

Testimoniale clienti

testimonial software by Endorsal

Afla cel mai bun pret pentru proiectul tau.

Trimitem oferta de pret in aceeasi zi, oferim consultanta gratuita si iti garantam cel mai bun pret pentru tamplarie PVC si accesorii.