Termopane Salamander

Termopane Salamander

Margini placut rotunjite ale profilelor si unghiurile de inclinare ale suprafetelor vizibile confera ferestrei un aspect modern si expresiv. Programele noaste inlatura orice obstacol in calea dorintelor dumneavoastra in ceea ce priveste diversitatea de forme si culori. Astfel, forma, impartirea si marimea ferestrei pot fi adaptate perfect solicitarilor beneficiarului. De asemenea, modalitatile de deschidere si distributia sprosurilor ferestrei sunt variabile. Usile si ferestrele din profilele REHAU pot satisface cele mai diferite pretentii legate de culoare si decor.

Streamline 76

Seria Salamander StreamLine are dimensiunile tocului de 76 mm si ale cercevelei de 82 mm cu un design deosebit in pas cu noile tendinte.

Profilul este produs in Germania fiind incadrat in clasa A ( grosimea peretilor exterior de 3 mm ). Profilele sunt rotunjite, conferind un aer elegant si exclusivist.

Sticla folosita este Saint Gobain. Se pot folosi doua foi de geam cu grosimea vitajului de 24 mm sau trei foi de geam (tripan) cu grosimea vitrajului de 40mm.

bluEvolution 92

Salamander combina tehnologiile moderne și designul pragmatic realizand o noua generatie de ferestre high-end.

Sistemul de profil optimizat cu 6 camere si adancimea de montaj de 92 de mm ofera rezultate de o eficienta termica remarcabile, facand din Salamander bluEvolution 92 cea mai buna alegere in cazul proiectelor din prezent gandite pentru a satisface exigentele termice ale viitorului asa cum sunt constructiile in cazul caselor pasive. In cele mai dezvoltate state ale lumii exista o tendință clară spre constructiile de case pasive, casa pasiva va fi un standard energie în viitorul apropiat.

Avantaje

Pret fara concurenta

Oferim profile de Clasa A+ la preturi reduse.

10 ani garantie

Pentru orice profil comercializat garantia este de 10 ani.

Transport gratuit

In Bucuresti si Ilfov, pentru alte localitati transportul este contra cost.

Primesti oferta de pret pe mail in cel mai scurt timp.

  • Trimitem pretul estimativ in baza masuratorilor efectuate de dumneavoastra, va putem trimite oferte pentru mai multe profile pentru a lua cea mai buna decizie.
  • Daca sunteti de acord cu una din ofertele noastre putem trimite o echipa pentru a lua masuratorile finale si a semna contractul de prestari servicii.
  • Montam in 5-7 zile lucratoare.
  • Montajul se realizeaza in cel mai scurt timp de echipe calificate in domeniu.

0723 323 452

Oferta telefonica, luni - vineri 09:00 - 19:00

contact@romdav.ro

Puteti sa trimiteti oferta si pe email

Solicita oferta

intrebari frecvente

Ai intrebari?
Noi avem raspunsuri si solutii optime.

Oferim 10 ani garantie pentru orice profil.

Montajul tamplariei se efectueaza in 5-10 zile lucratoare.

Da, masuratorile sunt gratuite daca acceptati oferta estimativa, pretul acesteia  se poate modifica in functie de masuratorile finale realizate de echipa noastra.

Da, oferim transport si montaj oriunde in Romania, transportul este gratuit in Bucuresti, pentru alte localitati se percepe o taxa de 2 lei / km.