Termopane Veka

Veka

Margini placut rotunjite ale profilelor si unghiurile de inclinare ale suprafetelor vizibile confera ferestrei un aspect modern si expresiv. Programele noaste inlatura orice obstacol in calea dorintelor dumneavoastra in ceea ce priveste diversitatea de forme si culori. Astfel, forma, impartirea si marimea ferestrei pot fi adaptate perfect solicitarilor beneficiarului. De asemenea, modalitatile de deschidere si distributia sprosurilor ferestrei sunt variabile. Usile si ferestrele din profilele REHAU pot satisface cele mai diferite pretentii legate de culoare si decor.

Veka Softline 82

SOFTLINE 82 este un sistem necoplanar cu adancimea profilului de 82 mm, trei garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 7 camere de izolare in toc si 6 camere in cercevea. Sistemul SOFTLINE 82 are un design elegant cu muchii usor rotunjite.

Sistemul SOFTLINE 82 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. 

Veka Softline 70

Avantajele folositii de termopane Veka Softline 70 cu 5 camere constau in multitudinea de posibilitati de configurare prin intermediul unei game deosebit de cuprinzatoare de profile. Suprafetele sunt netede, usor de intretinut. Alt avantaj este faltul inclinat in rame pentru directionarea imbunatatita a apei si facilitarea curatarii. 

Optional, poti alege garnituri coextrudate pentru un finisaj rational. Un alt argument foarte important este ca sunt ecologice, deci reciclabile.

Avantaje

Pret fara concurenta

Oferim profile de Clasa A+ la preturi reduse.

10 ani garantie

Pentru orice profil comercializat garantia este de 10 ani.

Transport gratuit

In Bucuresti si Ilfov, pentru alte localitati transportul este contra cost.

Primesti oferta de pret pe mail in cel mai scurt timp.

  • Trimitem pretul estimativ in baza masuratorilor efectuate de dumneavoastra, va putem trimite oferte pentru mai multe profile pentru a lua cea mai buna decizie.
  • Daca sunteti de acord cu una din ofertele noastre putem trimite o echipa pentru a lua masuratorile finale si a semna contractul de prestari servicii.
  • Montam in 5-7 zile lucratoare.
  • Montajul se realizeaza in cel mai scurt timp de echipe calificate in domeniu.

0723 323 452

Oferta telefonica, luni - vineri 09:00 - 19:00

contact@romdav.ro

Puteti sa trimiteti oferta si pe email

Solicita oferta

intrebari frecvente

Ai intrebari?
Noi avem raspunsuri si solutii optime.

Oferim 10 ani garantie pentru orice profil.

Montajul tamplariei se efectueaza in 5-10 zile lucratoare.

Da, masuratorile sunt gratuite daca acceptati oferta estimativa, pretul acesteia  se poate modifica in functie de masuratorile finale realizate de echipa noastra.

Da, oferim transport si montaj oriunde in Romania, transportul este gratuit in Bucuresti, pentru alte localitati se percepe o taxa de 2 lei / km.